Verzekeringen


Verzekeringen

Heeft u alles geregeld?

Lees verder    

Pensioenen


Pensioenen

Later begint nu!

Lees verder    

Sparen & Beleggen

Sparen

Het hoogste rendement!

Lees verder    

Hypotheken


Hypotheken

Altijd de laagste rente!

Lees verder    

Financiëringen


Financiering

Voordelig en veilig lenen!

Lees verder    

HARTELIJK WELKOM BIJ HYPOTHEEK INFO PUNT KOOS TICHELAAR

U wilt een goed en degelijk financieel advies, op het gebied van hypotheken, verzekeringen, over uw pensioen, een financiering of producten op het gebied van sparen en beleggen? Hypotheek Info Punt Koos Tichelaar adviseert u graag. Wij weten hoe belangrijk gedegen financieel advies is voor uw onderneming of gezin. Is de basis eenmaal goed geregeld, dan kunt u verder met leven. Lekker leven.

Een mensenleven ontwikkelt zich en dit heeft financiële gevolgen, waar u niet altijd bij stil wilt staan. Zo is het belangrijk dat u uw inboedel-, ziektekosten- of bijvoorbeeld "Wettelijke Aansprakelijkheid Verzekering" (AVP) bijstelt als uw situatie verandert. Hypotheek Info Punt Koos Tichelaar regelt uw gehele financiële planning en stelt bij waar nodig.

Financieel advies dat de tijd weerstaat

Daarnaast wilt u natuurlijk financieel goed voorbereid zijn op later, als u geen betaalde arbeid meer verricht, maar mogelijk des te actiever bent met andere zaken. U wilt toch ook uw geliefde hobby blijven uitoefenen, misschien wel dat ene huis kopen of een reis maken die al jaren op uw wensenlijstje staat? Een goed pensioen is dan absoluut onmisbaar. Ook hier adviseert Hypotheek Info Punt Koos Tichelaar u graag over.

koos-hoofd

Koos Tichelaar

Met meer dan achtien jaar ervaring in de financiële dienstverlening ben ik op 21 maart 2011 gestart met mijn eigen onderneming Hypotheek Info Punt Koos Tichelaar. De tijd was daar. Ik voelde me geroepen mijn persoonlijke kernwaarden nadrukkelijker in te zetten bij wat ik het liefst doe: mensen adviseren bij de belangrijke financiële stappen die zij in hun leven zetten. Met een open, eerlijke en transparante werkwijze betrokken zijn bij uw gezin en/of uw onderneming. Degelijk adviseren, maar met behoud van het goede leven. Helpen waar ik kan, met de kennis en ervaring die ik heb opgebouwd.

Dat is wie ik ben. Dat is hoe ik werk. Met plezier en passie voor het vak.
We houden contact
Ik bouw graag een duurzame relatie met u op.

Overbodig te vermelden dat ik beschik over alle benodigde vakdiploma's en certificaten.
Belt u gerust voor een afspraak , ik kom graag bij u thuis.